Gewichtsbeheersing

Patrick VAN LIER

ONZE VOEDINGSFILOSOFIE.

 

De Herbalife Voedingsfilosofie is gebaseerd op drie factoren die u kunnen helpen het beste uit uzelf te halen. Door uitgebalanceerde voeding, het leven van een evenwichtig, actief leven binnen een gemeenschap en het hebben van voortdurende ondersteuning van een welzijnscoach, hebben miljoenen klanten hun lichaam een transformatie laten ondergaan en hun doelen bereikt.

Wij zijn ervan overtuigd dat Uitgebalenceerde Voeding gebaseerd is op het nuttigen van een evenwichtige mix van producten, koolhydraten, goede vetten en andere nutriënten. Herbalife zal u helpen bij het begrijpen van de basis van een goed dieet en waar de op wetenschap gebaseerde producten van Herbalife van nut kunnen zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat het leven van een evenwichtige, actieve levensstijl in een gemeenschap van gelijkgestemde personen belangrijk is voor langdurige resulatten - onafhankelijk van uw vaardigheidsniveau of doel.

Onderzoek toont aan dat u eerder uw doelen bereikt als u dat met anderen doet.

Dat wat Herbalife uniek maakt is uw persoonlijke welzijnscoach.

 

Dit is uw Herbalife Member die beschikbaar is om u te leiden en ondersteunen bij het behalen van uw doelen te bereiken. De welzijnscoach zal u helpen een voedingsprogramma op te stellen dat past bij uw doelen, zal uw resultaten bijhouden en de overwinningen met u vieren, of die nu groot of klein zijn!

 

Uw Herbalife Member geeft u de één-op-één steun die u tegenwoordig niet vaak tegenkomt in de winkel.

 

VRAAG NU EEN WELZIJNSANALYSE AAN PER EMAIL OF VIA ONDERSTAANDE GEGEVENS EN STEL, SAMEN MET ONS, UW DOELEN OP.

 

TRANFORMEER UW LICHAAM EN BEREIK UW PERSOONLIJKE DOEL.

WAT ZIJN UW DOELEN?

- Vol vertrouwen over uw lichaam voor de camera staan?

- Er goed uitzien op het strand?

- De jurk of broek passen die achteraan in uw kledingkast hangt?

- Vijf km rennen zonder te stoppen?

- .....?

 

Wat uw persoonlijk doel of startpunt ook is, ik als welzijnscoach zal u helpen samen een gepersonaliseerd programma op te stellen.

Eén van de eerste dingen die u met de welzijnscoach zult doen, is het invullen van een welzijnsevaluatie. Samen zullen jullie naar uw voedingsgewoonten kijken en metingen doen voor uw lichaamssamenstelling. Dat geeft een goed startpunt om een gepersonaliseerd programma op te baseren en te beginnen met het bijhouden van uw vooruitgang.

 

GOED OM WETEN:

- Een klinische studie bevestigde dat een eiwitrijk dieet dat Herbalife Formula 1 shekes en Formula 3 Proteïnepoeder combineert, EFFECTIEVER is bij het beheersen van gewicht dan slechts het beperken van het aantal calorieën in een normaal dieet.

- Formula 1 shakes zijn rijk aan proteInen uit soja en zuivel en een geweldige keuze als u magere spiermassa wilt opbouwen door te trainen. Door het verhogen van het percentage magere spiermassa neemt uw metabolisme ook oe en zult u meer calorieën verbranden, zelfs terwijl u slaapt.

 

Onze contact gegevens:

Patrick Van Lier - Leuvensesteenweg 305/D1 - 3370 Boutersem.

GSM: +32 471 54.93.81 - Email: vanlier.patrick@skynet.be