Herbalife perfectie

Patrick VAN LIER

HERBALIFE : STREVEN NAAR PERFECTIE

GEWELDIGE INGREDIËNTEN

De ingrediënten in de Herbalife-producten moeten voldoen aan onze zeer strenge standaarden voor identiteit en zuiverheid.

VOEDING GEBASEERD OP DE WETENSCHAP

Herbalife-producten zijn ontwikkeld door ons team van wetenschappers en PhD's om de consument meer te kunnen bieden. Zij zorgen er ook voor dat de wetenschap achter onze producten onderbouwd is door wetenschappelijke literatuur en klinische testen. We delen kennis en de optimale werkwijzen door onze samenwerkingen met de meest geavanceerde en gevestigde voedingsstoffenleveranciers in de wereld. Ons wetenschappelijke leiderschap, waaronder David Heber, PhD., Voorzitter van de Herbalife Voedingsraad, helpt ervoor te zorgen dat de Herbalife-producten gebaseerd zijn op de nieuwste voedingswetenschap.

ZORGVULDIG TESTEN

Meerdere rondes van testen tijdens het proces zorgen ervoor dat Herbalife-producten voldoen aan de wettelijke normen, of deze zelfs overtreffen. Van het controleren van de zuiverheid en sterktes van de ingrediënten tot de uiteindelijke controle van de afgewerkte producten.

MET ZORG VERVAARDIGD

Herbalife-producten worden gemaakt om te voldoen aan de huidige praktijken voor goede productie (current good manufacturing practices,cGMPs), of deze zelfs overtreffen. Deze cGMPs zorgen voor systemen die een goed ontwerp, toezicht en controle van productieprocessen verzekeren.

VOEDING GELEVERD AAN U

We gebruiken geavanceerde technologieën om de omgeving te bewaken waar afgewerkte producten zijn opgeslagen en we nemen steekproeven om de kwaliteit te waarborgen gedurende de gehele houdbaarheidsperiode.

Onze contact gegevens:

Patrick Van Lier - Leuvensesteenweg 305/D1 - 3370 Boutersem.

GSM: +32 471 54.93.81 - Email: vanlier.patrick@skynet.be