Quickstart programma

Patrick VAN LIER

QUICKSTART PROGRAMMA.

 

De combinatie van de producten in het Quick Start programma geven u een uitstekend uitgangspunt als u enkele kilo's wilt afvallen en regelmatig beweegt.

Het kan zijn dat u meer baat heeft bij één van de andere afslankprogramma's. Voor mensen die weinig bewegen, of die een langer overgewicht hebben maken wij programma's op maat. Vraag nu een welzijnsanalyse aan via onderstaande gegevens en wij maken voor u het ideale programma op.

 

Het Herbalife Quickstart programma bevat:

- Formula 1 Voedingsshake (diverse smaken) 550 gr.

- Formula 2 Multivitaminecomplex.

- Formula 3 Proteïne peder (Personalized Protein Powder).

- Vezel- en Kruidentablettenformula.

Dit pakket bevat +/- maaltijden.

 

FORMULA 1 VOEDINGSSHAKE.

De shake is rijk aan proteïne uit soja en zuivel. De Formula 1 shakes zijn een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen en combinatie met training.

 

Gluten en lactosevrij.

De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is ook verkrijgbaar zonder lactose, soja en gluten als het volgens de aanwijzingen is bereid. Geschikt voor vegetariërs.

 

Vitaminen en Mineralen.

De essentiële vitaminen en minerals in de Herbalife Formula 1 Voedingsshake kunnen u helpen uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te behalen.

Een Herbalife Formula 1 shake bevat een vergelijkbare hoeveelheid:

- Calcium als in 2 potten yohurt.

- Vitamine C als in 1 Satsuma.

- Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie.

- Kalium ais in 1 banaan.

- Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet.

- Magnesium als in 100 gr verse spinazie.

- Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 gr).

 

Verschillende heerlijke smaken.

U kan kiezen uit verschillende smaken (zie productbeschrijving) zodat u uw Herbalife shake precies kan bereiden zoals u zelf wilt. Probeer elke dag een andere combinatie.

Ook verkrijgbaar in F1 Vrij Van (zie hierboven) - vrij van gluten, soja en of lactose indien bereid wordt volgens de aanwijzingen.

 

FORMULA 2 MULTIVITAMINECOMPLEX.

Bevat meer dan vitaminen en mineralen om u te helpen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te voldoen.

Dit kan belangrijk zijn als u extra vitaminen en mineralen kunt gebruiken door een bepaalde bijzondere levensstijl (roken, zwaar werk, ploegendienst, stress).

Door Formula 2 Multivitaminecomplex zult u zich, ondanks de hoge eisen die aan u wordt gesteld, sneller energiek en vitaal voelen. Tevens draagt het verder bij als u uw gewicht succesvol wilt beheersen.

 

FORMULA 3 PROTEÏNE POEDER.

Formula 3 proteïne poeder (Personalized Protein Powder) is een makkelijke manier om uw proteïne inname een boost te geven:

Rijk aan soja- en weiproteïnen om u te helpen magere spiermassa op te bouwen en voor het behoud van gezonde botten

5 gram proteïne per portie

Voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 Voedingsshake om uw proteïne inname te personaliseren.

De toevoeging van deze Formula 3 Proteïne Poeder is afhankelijk van persoon tot persoon. Wij staan ter uwer beschikking om de berekening te maken van het aantal gram dat u moet opnemen om te voldoen aan het programma.

 

VEZEL- EN KRUIDENTABLETTENFORMULA.

Vezel- en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden.

Vezels zorgen tesamen met water voor een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Dit leidt weer tot een schonere spijsvertering, wat bijdraagt aan een betere opname van essentiële voedingsstoffen uit one voeding.

Een ander voordeel van de Vezel- en Kruidentabletten is dat ze helpen om vetopslag te voorkomen. De vezels vullen de maag waardoor u minder snel behoefte heeft aan snacks tussen de maaltijden door.

 

Havervezels.

Vezels- en Kruidentabletten Formula bevatten Havervezels. Haver is goeg voor de ingewanden, helpt tegen een opgeblazen gevoel en andere maagproblemen. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zzer effectief is tegen een te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast bevordert het een stabiele suikerspiegel en dus een stabiele insulineaanmaak. Havervezels verbetern de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij obstipatie.

 

Prijsaanvraag en/of bestellen kan steeds via mail op onderstaande gegevens.

 

AFVALLEN EN BEWEGEN.

Ook al heeft u niet al te veel overgewicht en hoeft u dus relatief weinig af te vallen, het is heel belangrijk om in uw leefpatroon een vorm van bewegen in te passen. U hoeft hiervoor niet elke dag naat de sportschool als u dat niet prettig vindt, maar probeer wel iets te vinden wat u wel kunt blijven doen in de zomer en in de winter.

Als u gaat sporten, kunt u kiezen uit mogelijke bewegingsvormen:

- Spierversterking.

- Conditieverbetering.

- Vetverbranding.

Als u kiest voor spierversterking, zal dit tot gevolg hebben dat uw spiermassa in omvang toe zal nemen. Veel mensen (vrouwen) zijn hier huiverig voor omdat ze dan denken dat ze in gewicht aan zullen komen. Dit is echter niet het geval en als dit wel het geval is, zou het geen probleem mogen zijn.

Krachttraining zorgt voor blijvend gewichtsverlies door een hogere stofwisseling in rust waardoor de vetverbranding ook hoger is als je niet beweegt.

U heeft echter relatief meer vet dan spieren op uw lichaam, waardoor u in principe nooit meer spiermassa opbouwt dan u vet zult verbranden (mits u naast beweging ook een caloriebeperkt dieet volgt natuurlijk).

En stel dat het wel zo zou zijn, dat u meer spiermassa opbouwt dan u in vet verliest, dan zal dit toch nog altijd een possitief effect hebben op uw lichaamsvormen en kledingsmaten. U zou dan in theorie in gewicht kunnen aankomen en toch of kledingsmaten kleiner kunnen worden wat toch een possitief effect heeft op onze gemoedstoestand.

Onze contact gegevens:

Patrick Van Lier - Leuvensesteenweg 305/D1 - 3370 Boutersem.

GSM: +32 471 54.93.81 - Email: vanlier.patrick@skynet.be