Vitaliteitsprogramma

Patrick VAN LIER

VITALITEIT PROGRAMMA.

 

Het Herbalife vitaliteitsprogramma bestaat uit 3 producten.

Mist u de dagelijkse fitheid?

Misschien krijgt u onbewust niet voldoende voedingsstoffen binnen. De producten in het vitaliteitsprogramma zorgen er voor dat u dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen krijgt om optimaal te presteren.

Ook als u bijvoorbeeld rookt, neemt uw lichaam niet alle voedingsstoffen in voldoende mate op. Dan is dit programma een ideale basis voor een vitaal leven.

 

Het programma bestaat uit:

- Formula 1 Voedingsshake (in diverse smaken) 550 gr.

- Formula 2 Multivitaminecomplex.

- Vezels- & Kruidentablettenformula.

Dit pakket bestaat uit +/- maaltijden.

 

FORMULA 1 VOEDINGSSHAKE.

De shake is rijk aan proteïne uit soja en zuivel. De Formula 1 shakes zijn een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen en combinatie met training.

 

Gluten en lactosevrij.

De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is ook verkrijgbaar zonder lactose, soja en gluten als het volgens de aanwijzingen is bereid. Geschikt voor vegetariërs.

 

Vitaminen en Mineralen.

De essentiële vitaminen en minerals in de Herbalife Formula 1 Voedingsshake kunnen u helpen uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te behalen.

Een Herbalife Formula 1 shake bevat een vergelijkbare hoeveelheid:

- Calcium als in 2 potten yohurt.

- Vitamine C als in 1 Satsuma.

- Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie.

- Kalium ais in 1 banaan.

- Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet.

- Magnesium als in 100 gr verse spinazie.

- Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 gr).

 

Verschillende heerlijke smaken.

U kan kiezen uit verschillende smaken (zie productbeschrijving) zodat u uw Herbalife shake precies kan bereiden zoals u zelf wilt. Probeer elke dag een andere combinatie.

Ook verkrijgbaar in F1 Vrij Van (zie hierboven) - vrij van gluten, soja en of lactose indien bereid wordt volgens de aanwijzingen.

 

FORMULA 2 MULTIVITAMINECOMPLEX.

Bevat meer dan vitaminen en mineralen om u te helpen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te voldoen.

Dit kan belangrijk zijn als u extra vitaminen en mineralen kunt gebruiken door een bepaalde bijzondere levensstijl (roken, zwaar werk, ploegendienst, stress).

Door Formula 2 Multivitaminecomplex zult u zich, ondanks de hoge eisen die aan u wordt gesteld, sneller energiek en vitaal voelen. Tevens draagt het verder bij als u uw gewicht succesvol wilt beheersen.

 

VEZEL- EN KRUIDENTABLETTENFORMULA.

Vezel- en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden.

Vezels zorgen tesamen met water voor een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Dit leidt weer tot een schonere spijsvertering, wat bijdraagt aan een betere opname van essentiële voedingsstoffen uit one voeding.

Een ander voordeel van de Vezel- en Kruidentabletten is dat ze helpen om vetopslag te voorkomen. De vezels vullen de maag waardoor u minder snel behoefte heeft aan snacks tussen de maaltijden door.

 

Havervezels.

Vezels- en Kruidentabletten Formula bevatten Havervezels. Haver is goeg voor de ingewanden, helpt tegen een opgeblazen gevoel en andere maagproblemen. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zzer effectief is tegen een te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast bevordert het een stabiele suikerspiegel en dus een stabiele insulineaanmaak. Havervezels verbetern de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij obstipatie.

 

 

Prijsaanvraag en/of bestellen kan steeds via mail op onderstaande gegevens.

Onze contact gegevens:

Patrick Van Lier - Leuvensesteenweg 305/D1 - 3370 Boutersem.

GSM: +32 471 54.93.81 - Email: vanlier.patrick@skynet.be