Supplementen

Patrick VAN LIER

ONTDEK BETERE VOEDING.

 

We zijn allemaal uniek en hebben persoonlijke voedingsbehoeften. Het Herbalife Kernvoedingsprogramma is een geweldige basis voor een evenwichtige levensstijl. Gebruik de voedingsschijf en praat met uw Onafhankelijke Member voor meer advies over de andere producten waar u nog meer baat bij kunt hebben op basis van uw persoonlijke leefpatroon en levensstijlbehoeften.

 

VRAAG NU EEN WELZIJNSANALYSE AAN PER EMAIL OF VIA ONDERSTAANDE GEGEVENS EN STEL, SAMEN MET ONS, UW DOELEN OP.

 

Gewichtsbeheersing:

Klinische testen tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, samen met gemiddelde lichaamsbeweging, als onderdeel van een caloriebeperkt dieet bewezen helpt bij het beheersen van het gewicht.

Vitaliteit, sport en fitness:

Het drinken van voldoende vloeistoffen is in het bijzonder belangrijk tijdens inspanningen. Hoe langer en vaker u traint, hoe belangrijker het is om de juiste vloeistoffen te drinken.

Welzijn van het hart:

De Europese autoriteiten voor de voedingsveiligheid (EFSA) adviseert een dagelijkse inname van 250 mg lange-keten omega-3-vetzuren voor volwassenen om de gezondheid van het hart te behouden.

Goede spijsvertering:

Het eten van vezelrijke voeding is de beste manier om uw spijsverteringssysteem te laten functioneren. Onderzoek toont aan dat veel mensen niet aan de aanbevolen dagelijkse inname van 25 gr vezels per dag binnenkrijgen.

Fit ouder worden:

Als u ouder wordt heeft uw lichaam een beetje extra ondersteuning nodig om bijvoorbeeld uw botten en hart gezond te houden.

Een sterk immuunsysteem:

Het leiden van een druk en stressvol leven kan uw immuunsysteem verzwakken. Voed de natuurlijke weerstand van uw lichaam door een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te eten dat rijk is aan B-vitaminen (B6, B12, foliumzuur) die uw immuunsysteem ondersteunen.

Welzijn voor mannen en vrouwen:

Het is belangrijk om uw voedingspatroon aan te passen aan de verschillende voedingsbehoeften van mannen en vrouwen.

Uiterlijke verzorging:

Het is belangrijk om zowel voor de buitenkant als de binnenkant van uw lichaam te zorgen. Het selecteren van de juiste huidverzorgingsproducten voor de specifieke behoeften van uw huid zal ervoor zorgen dat u de best mogelijke resultaten zult behalen.

 

WIST U DAT?

- Studies hebben aangetoond dat in veel Westerse diëten een tekort is aan de lange-keten omega-3-vetzuren (EPA & DHA). Daarom kan een supplement een gunstig effect hebben. Voedingsdeskundigen adviseren om 2 tot 3 porties vis per week te consumeren om zo voldoende omaga-3 binnen te krijgen.

- Stikstofoxide is een natuurlijk voorkomend gas in het lichaam dat uw bloedsomploop bevordert, inclusief uw vasculaire circulatie. Voldoende fruit en groente, in combinatie met een actieve levensstijl, kunnen zorgen voor een verhoogd stikstofoxideniveau, in het bijzonder na de leeftijd van 30 jaar wanneer de natuurlijke stokstofniveaus beginnen te dalen.

Onze contact gegevens:

Patrick Van Lier - Leuvensesteenweg 305/D1 - 3370 Boutersem.

GSM: +32 471 54.93.81 - Email: vanlier.patrick@skynet.be